Bedrijfswageninrichting

Heeft u een vraag over of interesse in onze producten en diensten? Bel ons op +31 (0)229 285010

Bedrijfswageninrichting

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw (bedrijfs-)auto

VB-Airsuspension

Vastzetmogelijkheden

Afwerking (service)bus

Comfortabele autostoel

Taxiombouw & groepsvervoer

Autobeveiliging

Filerijden met Click 'n Go

Oprijplateaus en -goten

Imperials en ladders

Taxiombouw & groepsvervoer

Voor het vervoer van zowel valide personen als rolstoelgebruikers (groepsvervoer, taxibus) is een rolstoelbus vaak de meest praktische oplossing. De ruime afmetingen in de bus maken het mogelijk deze volgens uw wensen in te richten. Voor het aanpassen van bussen voor bijvoorbeeld groepsvervoer zijn over het algemeen strenge M1 eisen van toepassing. Door onze kennis van zaken op het gebied van wet- en regelgeving, keuringen en de toe te passen materialen, zijn wij uitstekend in staat een bus naar wens voor u om te bouwen.
RolliBox

RolliBox voor rolstoelvervoer

De Schnierle RolliBox is een gebruiksvriendelijk systeem voor rolstoelvervoer. Het biedt een uitstekend zitcomfort en optimale veiligheid voor zowel de (rolstoel)passagiers als de chauffeur. RolliBox is een zeer flexibel systeem. De draaibare en wegklapbare onderdelen en verschuifbare zitposities zorgen ervoor dat de chauffeur snel en eenvoudig kan inspelen op specifieke vervoersvragen.

RolliBox is een zeer eenvoudig concept:
  1. RolliBox cassettes
    De cassettes zijn voorzien van uitdraaibare/uitschuifbare borden waarde mechanische retractors van een 4-punts Quick-Secure vergrendelingssysteem. Ook de borden zijn schuifbaar over een geïntegreerde montagerail. Het mechanische systeem van de gordels zorgt ervoor dat een snelle ontgrendeling in noodsituaties gewaarbord is.
  2. RolliBox stoelen
    De passagiersstoelen zijn breed en zitten niet strak tegen de wand gemonteerd, dit zorgt voor extra zitcomfort. De RolliBox stoel bestaat uit een zitting, rugleuning en draaibare hoofdsteun op de gordelzuil. De stoelen zijn wegklapbaar tegen de zijwand tot onder de raamlijst, het zicht door de zijramen blijft zo altijd geaarborgd.
  3. RolliBox draaaibare gordelzuilen
    De gordelzuilen zijn voorzien van een instelbare 3-punts veiligheidsgordel en separate draaibare hoofdsteun. Deze zuil maakt de stoel compleet en kan worden gebruikt als extra rug-/hoofdsteun voor rolstoelpassagiers. De gordelzuil kan zo weggedraaid worden dat de rolstoelpassagier altijd vrij zicht heeft.
De Schnierle RolliBox is getest volgens alle van toepassing zijnde EU normen, waaronder ISO 10542, ECE-R 14 (76-115-EU) en Code VVR, RDW.
1. RolliBox cassettes
2. RolliBox stoelen
3. RolliBox draaibare gordelzuilen Rollibox draaibare gordelzuilen
3. RolliBox draaibare gordelzuilen draaibare gordelzuil rollibox
autostoel fixatie taxi

Autostoel fixatie

Speciaal voor hyperactieve en/of verstandelijk gehandicapte kinderen heeft B&S een 7-puntsfixatiesysteem ontwikkeld. De autostoel fixatie is voorzien van een basisband welke op zeer eenvoudige manier om de rugleuning van de achterbank of om de autostoel bevestigd wordt.

Klik hier en u vindt de informatie over onze autostoel fixaties voor kinderen en volwassenen.