Bedrijfswageninrichting

Heeft u een vraag over of interesse in onze producten en diensten? Bel ons op +31 (0)229 285010

Bedrijfswageninrichting

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw (bedrijfs-)auto

VB-Airsuspension

Vastzetmogelijkheden

Afwerking (service)bus

Comfortabele autostoel

Taxiombouw & groepsvervoer

Autobeveiliging

Filerijden met Click 'n Go

Oprijplateaus en -goten

Imperials en ladders

Autobeveiliging

Een inbraak of diefstal van een auto is altijd vervelend. Maar het maakt het extra vervelend als men afhankelijk is van de auto. Denk aan een inbraak of diefstal van een bedrijfsauto. Veelal moet u uw klant teleurstellen om bijvoorbeeld uw gereedschap ontvreemd is. B&S kan uw auto beveiligen tegen inbraak en/of diefstal.

Alarmsysteem

Gezien de jarenlange ervaring met onze monteurs op het gebied van inbouw van auto-elektronica, is een goede en veilige inbouw van het alarmsysteem volgens SCM-richtlijnen gewaarborgd.

Wij bouwen alarmsystemen in in een vijftal klassen:
  • Klasse 1
    Startonderbreker met afstandbediening
  • Klasse 2
    Startonderbreker met afstandsbediening en inbraakdetectie
  • Klasse 3
    Startonderbreker met afstandsbediening, inbraakdetectie en hellingshoeksensoren om wegslepen te voorkomen
  • Klasse 4
    Minimaal klasse 2 uitgebreid met een voertuigvolgsysteem
  • Klasse 5
    Klasse 3 alarmsysteem uitgebreid met voertuigvolgsysteem met melding bij diefstal en aansluiting bij een alarmcentrale

Trekhaakslot

Wilt u uw achterdeur/-klep extra beveiligen dan kan dit door middel van een trekhaakslot. Deze degelijke professionele beveiliging wordt veelal gebruikt door hoveniers, aannemers, bouwbedrijven en servicemonteurs. Zo zorgt u ervoor dat uw gereedschap ook van u blijft.

Het trekhaakslot past op een standaard 50 mm trekhaakkogel, is van metaal en voorzien van rode coating. Wordt geleverd met 70 mm hangslot.